Kubernetes

Управлявайте контейнери с лекота с помощта на Kubernetes & Rancher

Включена поддръжка

Нашият екип ще поеме инсталацията и конфигурацията на вашата високо-достъпна Kubernetes среда. Може да разчитате на опитът на нашите експерти, те ще ви напътстват и дават съвети при всяко ваше колебание отностно добрите практики при внедряването, скалирането или следенето на вашата Kubernetes среда.

Услугата ни се състои от 3 слоя. Първият слой включва инфраструктурата, мрежа и разпределителите на натоварване. Вторият слой включва самият Kubernetes и съпътстващите го услуги. Третият слой е вашето приложение. Ние ще се грижим за всичко в първите два слоя.Може да наблюдавате и обновявате и управлявате всичките си клъстъри от един единствен панел.

Централизирани логове и мониторинг

Ние ще инсталираме, конфигурираме и ще поемем поддръжката на логовете и мониторинга на вашите приложения, разположени върху Kubernetes.

По-ниски разходи

Спестете до *половината от разходите си по поддръжката на ваша собствена Kubernetes среда, като ни позволите да поемем трудната част по поддръжката на инфраструктурата, обновяването и поддръжката на вашият Kubernetes.Заявката е получена успешно
Грешка. Опитайте по късно
Ако желаете да получите повече информация и да видите демо, оставете вашият мейл адрес и ние ще се свържем с вас.