Уеб Хостинг

При стандартният вид хостинг, индивидуални клиентски акаунти, биват разположени върху един и същи физически сървър заедно с други сайтове.

Споделен Хостинг

Лимитите на нашите хостинг планове са достатъчно щедри, за да се гарантира постоянната работа на вашият уебсайт, като едновременно с това също и застраховаме потребителите от злоупотреба от един или повече акаунти. С нашите споделени планове, клиентът получава cPanel достъп, който позволява самостоятелното извършване на всекидневните задачи и поддръжка, от които един сайт може да се нуждае.

WordPress Хостинг

За разлика от нашия споделен хостинг, WordPress хостинга ви предоставя среда, която е създадена специално за WordPress. Вашите посетители ще се наслаждават на бързо зареждане на страниците, а вие ще спите спокойно благодарение на по-високото ниво на защита срещу WordPress-специфични атаки и автоматични WordPress обновления


Реселър Хостинг

С този план Ви предоставяме голям обем дисково пространство и трафик, поравно разпределени сред клиентите на които ще го препродадете. Ако изберете реселърски план, ще ви бъде предоставен WHM достъп, играещ ролята на графичен интерфейс, който работи с контролния панел сPanel.